Vragen & Antwoorden - MediaCyber

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vragen & Antwoorden

PC Reparatie
HULP OP AFSTAND:
Klik op logo teamviewer om te downloaden  
                      


Veel gestelde vragen over computerhulp op afstand:


Werkwijze:

Indien u beschikt over een werkende internetverbinding kunnen wij u op afstand helpen. Terwijl u één van onze Computermonteurs aan de telefoon heeft krijgt u instructies hoe u ons tijdelijk op een veilige manier toegang geeft om uw pc over te nemen. Hierna kunt u de computerexpert uw computerprobleem tonen waarna deze een gepaste oplossing voor u zal implementeren.

Geschiktheid van computerhulp op afstand:

Computerhulp op afstand is uitermate geschikt voor kleinere computerproblemen. Denk hierbij aan problemen met e-mail of het versnellen van uw pc.
U kunt echter geen gebruik maken van deze dienst bij grotere problemen zoals het niet functioneren van een internetverbinding of herinstallatie windows.
U betaalt uitsluitend voor de hulp die u werkelijk krijgt. Wij werken namelijk met staffels van 10 minuten, zo bent u er altijd zeker van dat u niet teveel betaalt.


Kunt u dan al mijn bestanden zien

Ja, ik zie net zoveel op uw computer als u. Zo kunnen wij u optimaal adviseren en hulp bieden.
Is dat niet gevaarlijk voor bijvoorbeeld hackers

Nee, het computerhulp programma kan alleen verbinding maken met onze computer en nooit met een andere computer. Het programma kan alleen beginnen te werken als u erop klikt. Het houdt u op de hoogte of en wanneer de verbinding goed tot stand komt.

Als de verbinding voorbij is blijft u dan toegang houden tot mijn computer

Nee, Op het moment dat de verbinding verbroken wordt, verwijdert computerhulp op afstand zich uit het computergeheugen. Er blijft niets van het programma achter in uw computer.
Het programma zelf verwijderd u gewoon van uw bureaublad.

Als ik zie dat u iets doet op mijn computer dat ik niet wil hebben

Tijdens een hulp-op-afstand sessie heeft u altijd contact met Mediacyber en kunt u precies zien wat er gebeurt op uw pc. Bovendien kan u ten allen tijden de verbinding verbreken door rechtsonder in beeld op "Close" te klikken. Zo blijft u altijd de controle over uw computer behouden. Ook na de hulp-op-afstand sessie kunnen wij nooit zonder uw toestemming op uw computer inloggen.

Kunt u mijn computer zo ook sneller maken

Ja, Wij kunnen uw computer zelfs op afstand sneller maken voor u. Dit terwijl u meekijkt en vragen kunt stellen.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu