Navigatie - MediaCyber

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Navigatie

Is uw navigatiesysteem stuk? Wie kan er nog zonder navigatie-systeem? Met een kapotte TomTom in de auto, op bekladde informatieborden uw bestemming zoeken is niet de oplossing. Bij Mediacyber.nl, bent u op het juiste adres als het om het repareren van uw TomTom gaat. Repareren is onze zogenaamde "core business". De meest voorkomende klachten in TomTom's zijn: een losse USB connector, het niet opladen, een gebroken beeldscherm, met een verkeerd snoer aangesloten in de auto enz.. En zo zijn er nog veel meer problemen op te noemen.
TomTom reparatie
We repareren alle typen TomTom's en kunnen "bijna" elk probleem oplossen. Met de nadruk op bijna, want we zouden graag alle defecten op willen lossen, maar TT laat geen, of alleen summiere informatie los over haar producten. Er is hun alles aan gelegen de monopoliepositie die het bezit te behouden. Hetgeen voor u als "klant" niet de voordeligste oplossing is. U wilt uw TomTom namelijk goed gerepareerd hebben tegen een redelijke prijs.

Als u de reparatie buiten garantie door TomTom laat uitvoeren, kunt u soms kiezen uit een vervangend "gebruikt apparaat" (refurbished), of repareren. Als u kiest voor repareren (als ze dat nog doen?), kunt u beter even gaan zitten voordat u achterover valt. De reparatieprijzen schieten namelijk de pan uit.

Wij vernemen verhalen van onze klanten, dat ze voordat ze aan het opsturen van een kapot apparaat toe zijn, er een zeer omslachtige mailwisseling en formulierenprocedure doorgeworsteld moet worden, waardoor veel mensen halverwege afhaken.

Zoals in allerlei zaken zijn er gelukkig meerdere wegen die naar Rome leiden waardoor we gebroken beeldschermen, laadproblemen of een afgebroken USB aansluiting zonder problemen kunnen herstellen tegen relatief lage reparatiekosten.

Wij zorgen ervoor dat u uw navigatiesysteem weer snel en zonder zorgen volop kunt gebruiken. We begrijpen maar al te goed dat u uw steun en toeverlaat eigenlijk geen dag kunt missen. Een defect apparaat is een groot probleem, vooral als u dagelijks op de weg zit.

Na reparatie, zorgen we ervoor dat uw "TomTom navigatiesysteem" weer snel zijn thuis bestemming bereikt.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu